Morosanu si Catinas, vedetele galei Superkombat Final Elimination Ploiesti

Raul Cătinaş şi Cătălin Moroşanu vor fi vedetele galei Superkombat Final Elimination care se va desfăşura în data de 9 noiembrie la Ploieşti şi la care sportivi din 12 ţări se vor bate pentru un loc în marea finală de pe 21 decembrie, de la Galaţi.

Evenimentul, transmis în direct în peste 80 de ţări de pe 5 continente, inclusiv America de Nord, va programa 9 meciuri, dintre care patru de calificare pentru piramida finală din decembrie, dar şi două dueluri eliminatorii pentru titlurile mondiale la categoriile cruiser şi super-cruiser, acolo unde învingătorii vor da piept cu fraţii Bogdan şi Andrei Stoica. Primul este campion mondial la categoria cruiser, titlu cucerit în mai 2012, iar Andrei a ocupat prima poziţie de challenger în urma meciului din decembrie 2012, când l-a făcut KO în prima repriză pe lituanianul Arnold Oborotov.

”E prima oară când vin la Ploieşti, oraşul meu natal, cu un eveniment atât de mare, şi mă bucur că vom avea şi o sală ultramodernă, aşa cum am mai găsit, în România, doar la Piatra Neamţ şi Craiova. În semifinala mondială vor lupta toţi eroii pe care i-am descoperit în 2013 în cele 10 gale organizate în Europa, Asia şi America de Sud, dar şi cei care i-au provocat pe fraţii Stoica. Cehul Hutnik, de exemplu, este neînvins de 5 ani, iar Loren este unul dintre cei mai bine cotaţi sportivi la categoria cruiser, acolo unde Bogdan Stoica este campion mondial”, a declarat Eduard Irimia.

Capul de afiş al galei Superkombat Final Elimination va fi ţinut de luptătorii români Cătălin Moroşanu şi Raul Cătinaş, ultimul revenind în circuitul condus de Eduard Irimia după aproape un an de pauză. ”Am avut o perioadă mai dificilă din toate punctele de vedere, iar de aproape două luni am reluat pregătirea. Îmi doresc să câştig acest meci şi să fiu în cea mai bună formă pentru marea finală”, a spus Cătinaş, care îl va întâlni pe olandezul Ricardo van den Bos, în timp ce Moroşanu se va duela cu francezul de origine cameruneză Daniel Lentie. În meciul de deschidere al evenimentului va lupta şi ploieşteanul Amansio Paraschiv, singurul român dublu campion european WAKO la amatori.

Până la gala de la Ploieşti, toate vedetele circuitului Superkombat vor participa în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie la Festivalul Oriental de la Carrara (Italia), cel mai mare de acest gen din Europa, acolo unde vor promova atât evenimentul de pe 9 noiembrie, cât şi campania umanitară pentru ajutorarea victimelor inundaţiilor din judeţul Galaţi. În ultima zi, pe 3 noiembrie, va avea loc şi o gală Superkombat New Heroes, cu 6 luptători români anunţaţi pe card.

Biletele pentru Superkombat Final Elimination Ploieşti costă 30 de lei şi vor putea fi achiziţionate începând de marţi 29 octombrie de la magazinele Vodafone, Orange, Domo, Germanos, de la Doroftei Pub, online de pe www.eventim.ro, dar şi de la casele Sălii Sporturilor Olimpia. Gala va începe la ora 21,30 şi va fi transmisă în România de Sport.ro, iar la nivel internaţional de Eurosport şi Eurosport Asia-Pacific în peste 70 de ţări, în SUA prin intermediul Fight Now TV, dar şi online în sistem pay-per-view pe platforma Epicentre TV.

Programul complet al galei:
1. Super-fight – Categoria welter (67 kg)
Amansio Paraschiv (România) – adversar de va fi desemnat ulterior
2. Final Elimination, meciul 1 – Categoria grea (+96 kg)
Mathieu Kongolo (Belgia) – Giannis Stoforidis (Grecia)
3. Final Elimination, meciul 2 – Categoria grea (+96 kg)
Muamer Tufekcic (Bosnia-Herţegovina) – Frank Munoz (Spania)
4. Final Elimination, meciul 3 – Categoria grea (+96 kg)
Jeghiş Iegoian (Armenia) – Redouan Cairo (Surinam)
5. Final Elimination, meciul 4 – Categoria grea (+96 kg)
D’Angelo Marshall (Surinam) 0 Pacome Assi (Cote d’Ivoire)
6. Meci eliminatoriu pentru titlul mondial Superkombat – categoria super cruiser (95 kg)
Massinissa Hamaili (Franţa) – Ondrej Hutnik (Cehia)
7. Meci eliminatoriu pentru titlul mondial Superkombat la categoria cruiser (92 kg)
Igor Bugaenko (Belarus) – Jorge Loren (Spania)
8. Super-fight – Categoria grea (+96 kg)
Ricardo van den Bos (Olanda) – Raul Cătinaş (România)
9. Super-fight – Categoria grea (+96 kg)
Daniel Lentie (Camerun) – Cătălin Moroşanu (România)

Related posts

*

*

Top