Obreja: Primul meci va fi cel mai greu, dar Lacatus si Juratoni sunt pregatiti!

Presedintele FR Box, Rudel Obreja, a vorbit pentru luptatorii.ro, despre sansele pe care le au cei doi pugilisti care vor reprezenta Romania la Olimpiada, Mihaela Lacatus si Bogdan Juratoni. In ciuda faptului ca sortii le-au oferit adversari de top, Obreja sustine ca cei doi sunt foarte increzatori ca se vor intoarce in tara cu un rezultat bun.

“De obicei, cel mai greu meci este primul pentru ca ai nevoie sa iti intri in forma, dar aici chiar putem spune ca este cu adevarat cel mai greu. Bogdan se bate cu un dublu campion mondial, iar Mihaela cu o dubla vicecampioana mondiala”, a spus Obreja.

Mihaela Lacatus o va infrunta, in limitele categoriei 60 de kilograme, pe chinezoaica Cheng Dong, vicecampioana mondiala de la editiile din 2008 si 2010. “Si Miki este campioana mondiala si europeana, dar a avut o pauza mare si asta poate fi un dezavantaj. La nivelul asta, oricum nu poti intalni decat boxeri de mare valoare. Am vorbit in Anglia, atat Mihaela, cat si Bogdan sunt increzatori ca se vor califica”, a adaugat seful Federatiei.

Juratoni are meci cu dublul campion mondial din 2007 si 2009, Abbos Atoev, insa Rudel Obreja e convins ca se va califica in urmatoarea faza a competitiei: “Bogdan era putin fara pofta de mancare acum doua zile, dar si-a revenit. Eu sunt increzator ca se va califica. Staff-ul chiar crede intr-o medalie si asa si trebuie sa creada”.

Medaliatul cu bronz de la Mondialele din 2009 va debuta la Olimpiada de la Londra pe 2 august.

Related posts

One Comment;

  1. LEON said:

    am vazut ca era mort Bogdanel la antrenamente ,desidratat
    a avut multi sparing parteneri
    are inima asta e atuul lui
    bafta tata

*

*

Top