Oficial: Finala K-1 va avea loc la Zagreb, Morosanu e in lupta pentru un milion de dolari

k1 press conferencePatronul K-1, Mike Kim, a anuntat de la Bucuresti data si locul de desfasurare a finalei K-1 pentru sezonul 2012. Zagreb Arena din capitala Croatiei va gazdui marea finala in seara zilei de 15 martie, printre cei care se afla in piramida finala numarandu-se si Catalin Morosanu.

In cadrul unei conferinte de presa care a avut loc la Hotel Intercontinental din Bucuresti, Kim impreuna cu presedintele Superkombat, Eduard Irimia, au transmis informatiile legate de gala de pe 15 martie, dar si despre parteneriatul pe care K-1 si promotia Superkombat l-au semnat pentru a incepe un proiect de descoperire a unei noi generatii de eroi.

Calificat in marea finala dupa ce in octombrie l-a invins la Final 16 pe Paul Slowinski, Morosanu a declarat ca nu se gandeste la banii pe care ar urma sa-i castige.

“Eu ma bucur ca mi-am indeplinit visul, acela de a ma califica in marea finala. Acum voi da totul pentru a castiga primul meci. Mi-ar fi placut sa lupt impotriva lui Cro Cop, insa am inteles ca fight-cardul va fi anuntat saptamana viitoare”, a declarat Morosanu.

Related posts

*

*

Top