E oficial: Remy Bonjasky se întoarce!

 

Trei luni de suspans. Atât au durat negocierile până ca superstarul Remy Bonjasky să accepte revenirea în ring după aproape trei luni de pauză. Olandezul de origine surinameză a confirmat că a semnat un contract cu Glory Series, deși fusese ofertat și de rivalii de la K-1.

 

Într-un interviu acordat săptămâna trecută portalului luptatorii.ro, care va fi publicat pe larg în perioada imediat următoare, Bonjasky a vorbit despre ofertele primite, dar și despre momentul în care a decis că e momentul să lupte din nou.

 

“Am acceptat oferta celor de la Glory Series. Am ajuns la un numitor comun și am zis că e momentul prielnic pentru mine. Nu mai am nicio problemă medicală, astfel că sunt gata să mă bat la cel mai înalt nivel. Am început antrenamentele încă de acum trei luni când am avut primele discuții”, a spus cel poreclit “The Flying Gentleman”.

 

Prezent la Craiova, unde a fost invitat special la finala Local Kombat Bodyguardul, Bonjasky a precizat că nu va accepta încă din primul meci un adversar de top level, ci vrea să urmeze pașii normali pentru o revenire. “Vreau să mă bat cu un luptător bun, dar nu unul dintre cei cinci care sunt acum în topul mondial. E ceva normal. Nu îmi e frică de nimeni, dar trebuie să mă protejez la început”, a adăugat sportivul în vârstă de 36 de ani.

 

Interviul oferit de Bonjasky în exclusivitate pentru luptatorii.ro poate fi citit zilele viitoare pe site-ul nostru.

Related posts

2 Comments

*

*

Top