Piramidă eliminatorie pentru Superkombat în Bosnia cu Alexandru Negrea

70Luptătorul român stabilit la Milano, Alexandru Negrea, va lupta pe 11 martie, la Sarajevo, într-o piramidă de 8 la categoria -86 de kilograme, iar marele premiu este un bilet pentru una dintre galele Superkombat, transmise în direct în peste 100 de ţări. Evenimentul nu va fi Superkombat, ci se va disputa în cadrul galei No Limit, promotor fiind chiar legendarul luptător Dzevad Poturak, acesta urmând să şi lupte în cadrul galei. Cel mai probabil, Eduard Irimia şi Cătălin Moroşanu vor fi prezenţi la Sarajevo pentru a selecta cei mai buni dintre sportivii participanţi.

 
Negrea (29 de ani) are deja 5 meciuri în promoţia condusă de Eduard Irimia, dintre care ultimele 3 câştigate, astfel că are deja şanse mari să obţină un contract permanentă cu Superkombat. În primul meci al piramidei organizate din cadrul galei No Limit, cel poreclit Vulcanul, datorită stilului său agresiv, va da piept cu unul dintre favoriţii locali, Dario Kadic.

“E o premieră pentru mine să lupt într-o piramidă de 8, dar sunt convins că am toate şansele să o câştig, iar în luna mai să lupt iar în Superkombat. Nu ştiu multe despre adversar, însă mă voi concentra în primul rând pe acest prim meci şi apoi mă voi gândi la restul sportivilor din piramidă”, a spus Alexandru Negrea, care în cazul unei victorii îl va putea întâlni pe marele favorit, Igor Emkic.

În celelalte meciuri din sferturile de finală ale turneului de o noapte din capitala Bosniei, Emkic îl va înfrunta pe Boban Krusic, Denis Marjanovic va lupta cu Nikola Stosic, iar Muamer Jugovic se va duela cu Luka Zezelic.

Related posts

One Comment;

  1. Pingback: SUPERKOMBAT BOSNIA: Piramidă eliminatorie pentru maramureșeanul Alexandru Negrea | actualmm.ro

*

*

Top