Pugiliştii au trecut cu bine peste cântar înaintea galei de joi

Toţi cei opt boxeri profesionişti care vor lupta mâine, începând cu ora 19:00, în gala INVINCIBILII 6 au trecut cu bine peste proba cântarului. Lituanianul Andreij Loginovs a sosit puţin mai târziu, însă nu a avut probleme.

 

Rând pe rând, greii Răzvan Cojanu, Bekim Pagga, Bogdan Dinu şi Muhammed Ali au apărut în faţa celor aproape 50 de persoane care au fost prezente în sala de conferinţe de la Casino Merkur. Fără doar şi poate, colosul de 2,02 metri, Răzvan Cojanu, a fost cel mai greu dintre aceştia, antrenorul James Toney anunţând că îşi va termina adversarul prin KO.

 

Ronald Gavril s-a încadrat şi el în categoria 76,200 de la supermijlocie, având chiar mai puţin cu câteva sute de grame, în timp  ce adversarul său, Andreij Loginovs, a întârziat din cauza traficului aglomerat din Capitală.

 

În aplauzele publicului, Viorel Simion s-a prezentat într-o condiţie fizică perfectă după ce a slăbit peste 8 kilograme în ultimele luni. În aceeaşi situaţie a fost şi mexicanul Edgar Riovalle, cel care deţine centura de campion al Mexicului la pană. Românul a avut 56,850 kg, fiind mai greu cu 750 de grame faţă de adversarul său (56,100 kg). Mâine seară, cei doi se vor întâlni în main-eventul galei pentru centura WBC International.

 

Gala de box este programată pentru joi de la ora 19:00 la Sala Rapid, intrarea urmând să fie gratuită.

Related posts

*

*

Top