Ramona Bulga, noua componenta a Local Kombat Ring Girls

Craioveanca Ramona Elena Bulga este castigatoarea concursului lansat de luptatorii.ro si Local Kombat pentru descoperirea unei noi fete pentru echipa Sexy Kombat care va fi alaturi de sportivi la gala Superkombat World Grand Prix, programata pe 7 iulie la Varna.

Tanara care va implini 24 de ani in octombrie este o pasionata a evenimentelor sportive. “Am fost la finala Local Kombat de la Craiova. M-a impresionat atmosfera si de aceea am decis sa imi incerc norocul. Ma bucur foarte mult ca am fost selectionata”, a spus fericita castigatoare.

Ramona a adunat aproape 50% din voturile fanilor de pe luptatorii.ro, dar si confirmarea a trei din cei patru membri ai juriului. Astfel, aceasta va fi prezenta alaturi de alte noua fete in Bulgaria la evenimentul de sambata, care va fi transmis in direct in 75 de tari prin intermediul Eurosport.

Desi nu a mai prezentat niciodata evenimente sportiva, doljeanca are experienta in domeniul modei. A fost asistenta tv la Acces Direct, a participat la diverse emisiuni televizate, dar si prezentari in mai multe cluburi din Craiova.

Related posts

*

*

Top