Raul Catinas isi pregateste in Romania revenirea in ring

Vedeta din Superkombat se antreneaza la Respect Gym, sub comanda lui Alin Panaite, in vederea viitorului sau meci, programat pe 12 octombrie. Este pentru prima oara in ultimii doi ani cand Raul Catinas alege sa pregateasca un meci in Romania, renuntand temporar la Olanda, acolo unde i-a avut ca antrenori pe Mike Passenier si Thom Harinck.

Inca de la inceputul lui septembrie, sportivul legitimat la Metalbox Arad s-a mutat la Bucuresti si a intrat in cantonament alaturi de fratii Stoica si Benjamin Adegbuyi, care ii sunt si parteneri de sparring. “Am gasit conditii foarte bune si aici, in Romania. Sportul de contact a evoluat foarte mult la noi, iar diferenta nu mai e atat de vizibila. De asta am si inceput sa ne batem de la egal la egal cu scoala din Olanda”, a spus Catinas, care pe 12 octombrie va lupta intr-un super-fight la Superkombat World Grand Prix IV.

Castigatorul piramidei Superkombat WGP Cluj-Napoca de anul trecut a avut un singur meci anul acesta, cu Igor Jurkovic, in Croatia, pierdut in urma unei decizii controversate, insa spera sa salveze sezonul pe final. “Daca anul trecut am inceput bine si am terminat asa cum nu imi doream, de data aceasta sper sa fie invers. Am avut numai ghinioane, dar acum sunt gata de lupta!”, a mai spus cel caruia Harinck i-a prezis un viitor similar cu cel al lui Peter Aerts.

Panaite: “Vom depasi Olanda!”

Liderul de la Respect Gym sustine ca scoala din Romania are toate sansele sa depaseasca Olanda in viitorul apropiat. “Foarte multi sportivi din Olanda vor sa se antreneze la noi, deja avem discutii. Am reusit ca in 10 ani, de la aparitia Local Kombat si organizarea galelor profesioniste, sa ajungem la un nivel excelent. Am dovedit in numeroase gale ca nu avem probleme in fata scolii olandeze, acum e moment sa o si depasim”, a spus Alin Panaite. Pe langa Catinas, Panaite ii antreneaza pe Benjamin Adegbuyi, Andrei Stoica si Ionut Atodiresei pentru Superkombat WGP Botosani, de pe 28 septembrie, dar si pe Ciprian Schiopu si Bogdan Stoica, anuntati pentru gala Superkombat de pe 12 octombrie.

Related posts

*

*

Top