Răzvan Cojanu a boxat într-o gală promovată de Sugar Ray Leonard

Colosul român Răzvan Cojanu a obţinut a patra victorie din carieră la profesionişti într-un eveniment organizat de Sugar Ray Leonard, fostul mare campion la cinci categorii diferite de greutate, cel care va comenta şi meciul lui Bute cu Froch pentru televiziunea americană Epix. Gala a avut loc în celebra staţiune din California, Santa Monica.

 

După ce în februarie a boxat pentru prima oară la Bucureşti şi a bifat primul său KO din cariera profesionistă, Cojanu a urcat din nou în ring în urmă cu două zile în SUA, ţara sa de adopţie. În faţa unui adversar mult mai experimentat, în persoana lui David Johnson (5-21-8), Cojanu a reuşit să se impună la split decision, scor 40-36, 40-36, 37-39.

 

Interesant este faptul că evenimentul a fost organizat de Sugar Ray Leonard, care revine în postura de promotor după aproape opt ani de pauză. Acum în vârstă de 56 de ani, Leonard este o legendă a boxului profesionist, fiind multiplu campion WBA şi WBC la mai multe categorii de greutate, iar în palmaresul său se regăsesc 36 de victorii şi doar 3 înfrângeri.

Related posts

*

*

Top