Revansa lui Bute cu Froch mai asteapta

alin huiuDesi toti apropiatii sai afirmau ca un meci revansa ar urma sa aiba loc in martie, sansele ca Lucian Bute sa il intalneasca pe Carl Froch in viitorul apropiat sunt foarte mici. Managerul britanicului a anuntat ca cel mai probabil viitor al noului campion IBF la supermijlocie este canadianul Adonis Stevenson, challengerul obligatoriu impus de federatia internationala.

Eddie Hearn, cel care se ocupa de destinul lui Froch, a transmis ca meciul dintre Froch si Stevenson va avea loc in aprilie sau mai, cel mai probabil in Anglia. In varsta de 35 de ani, cel poreclit Superman l-a provocat de mai multe ori in trecut pe Bute, insa romanul l-a refuzat de teama faptului ca va fi din nou acuzat ca lupta cu “muraturi”.

In urma cu doua luni, Stevenson l-a invins pe americanl Don George pentru titlul eliminatoriu IBF si astfel de a devenit challenger obligatoriu pentru centura care a stat in vitrina lui Lucian Bute timp de cinci ani. Astfel, meciul Froch – Stevenson nu poate fi evitat, ci doar cel mult amanat cu acordul canadianului. In caz contrar, daca britanicul refuza, poate pierde centura.

Pentru Lucian Bute ar urma sa aiba loc un duel cu dominicanul Edwin Rodriguez, un pugilist in varsta de 27 de ani stabilit in SUA si care a adunat 22 de victorii in tot atatea meciuri, fiind cotat pe pozitia a 12-a in topul boxrec la supermijlocie.

Related posts

*

*

Top