Revolutioneaza boxul profesionist la 4.000 de kilometri de casa

antonela obrejaUn proiect lansat in urma cu mai bine de un an si jumatate a inceput sa prinda contur, iar Antonela Obreja anunta ca in februarie anul viitor va pune in scena prima gala de box profesionist din istoria Pakistanului. Informatia a fost dezvaluita cu ocazia unei conferinte de presa care a avut loc in orasul Lahore, al doilea cel mai mare din Pakistan, dupa Karachi.

Initial, Antonela, care este una dintre cele trei femei promotor de box din Europa, a infiintat Liga Profesionista de Box, iar acum, in urma unui parteneriat cu autoritatile pakistaneze,  sustine ca pe 22 februarie va organiza primul dintre cele noua evenimente anuntate. “In acea perioada va avea loc un Festival al Tineretului, iar atunci va fi si prima gala. Pana atunci, vom incepe selectiile printre tinerii pugilisti pakistanezi in incercarea de a gasi sportivi de calitate pentru profesionism. A durat mult timp pana am reusit sa stabilim toate detaliile, insa efortul a meritat”, a declarat Antonela Obreja.

Unul dintre primii pugilisti romani care ar putea boxa in Pakistan este veteranul Iulian Ilie, fost detinator al centurilor IBF Intercontinental si IBF International, in cazul acestora existand negocieri pentru un meci cu centura WBC Latino pe masa la gala de pe 22 februarie.

Related posts

*

*

Top