Rezultatele inregistrate la Centura de Aur la box amator – Ziua a treia

centura de aurPatru dintre cei sapte romani care au luptat vineri au reusit sa obtina calificarea in urmatoarea faza a competitiei la editia cu numarul 38 de la Centura de Aur la box amator. Sambata, tara noastra va avea reprezentanti in 11 din cele 20 de meciuri programate sa se dispute in cadrul semifinalelor.

La categoria -56 de kilograme, am avut reprezentanti in toate cele patru sferturi, experimentatii Razvan Andreiana si Maike Cioaca reusind calificarea in semifinale, in timp ce Leonard Cuti si Cristian Cretu au pierdut in fata unor adversari mult mai bine cotati. Curti a cedat in fata fostului campion european Veaceslav Gojan, in timp ce Cretu a pierdut duelul cu Alvarez Estrada Lazaro, cubanez campion mondial in 2011, astfel ca in semifinale, Andreiana si Cioaca vor avea de sustinut un adevarat examen.

La -64 de kilograme, Florentin Niculescu a castigat cu 3-0 confruntarea cu finlandezul Seppala Lassi, in timp ce Adrian Alexandru a cedat toate reprizele in duelul cu ungurul Gergo Bene.

La -81 de kilograme, Valentin Balanescu s-a impus cu 2-1 in fata moldoveanului Petru Ciobanu, in timp ce intr-un alt sfert, cubanezul Julio La Cruz Peraza, care candideaza pentru trofeul de cel mai tehnic pugilist al competitiei, a reusit singurul KO al zilei, in repriza a treia, cu britanicul John Newell.

Astazi, tot la Centrul Expozitional din Constanta, incepand cu ora 16:00, vor avea loc semifinalele de la Centura de Aur. Ovidiu Berceanu si Enver Amis sunt calificati la 46-49 kg, Andrei Dragomir la 52 kg, Cioaca Maike si Razvan Andreiana la 56 kg, Catalin Gheorghe la 60 kg, Florentin Niculescu la 64 kg, Irinel Olaru la 69 kg, Bogdan Juratoni si Catalin Paraschiveanu la 75 kg (cei doi vor avea confruntare directa), Valentin Balanescu la 81 kg, Valentin Balanescu la 91 de kg si Mihai Nistor la +91 kg. Meciurile vor fi televizate in direct de Neptun TV si in reluare de TVR 1 de la ora 22:45.

Related posts

*

*

Top