Un roman lupta in aceeasi gala cu Floyd Mayweather

ronald gavrilRonald Gavril este anuntat pe cardul galei de pe 4 mai in care unul dintre cei mai buni pugilisti ai tuturor timpurilor, Floyd Mayweather jr, se va duela cu Robert Guerrero pentru titlul suprem WBC la categoria welter.

Multiplul campion national la amatori se pregateste in Statele Unite ale Americii de aproximativ doi ani, iar pana in prezent a adunat 3 victorii din tot atatea posibile la profesionisti.  In ultima perioada, Gavril, poreclit Fiorul, s-a antrenat chiar la sala lui Mayweather din Las Vegas sub comanda celebrului Eddie Mustafa.

Partener de sparring pentru JeanPascal in urma cu o luna, atunci cand canadianul se pregatea de un duel cu Chad Dawson, Gavril a primit astazi o veste mare din partea managerului sau.

Pe 4 mai, la MGM Grand Arena, din Las Vegas, pugilistul in varsta de 26 de ani va boxa intr-un meci din under-cardul galei care are ca si cap de afis infruntarea dintre MAyweather jr si Guerrero. Adversarul romanului urmeaza sa fie stabilit in perioada imediat urmatoare, iar duelul se va desfasura in limitele categoriei supermijlocie.

Related posts

*

*

Top