Romanii, invinsi pe capete la Europeanul de juniori din Bulgaria

Cei trei pugilisti romani care s-au batut ieri pentru un loc in sferturile de finala ale Campionatului European de juniori de box amator de la Sofia au ratat calificarea, astfel ca singurii reprezentanti tricolori in antepenultimul act al competitiei raman Sorin Dobondi si Mustafa Arsen.

In limitele categoriei 63 de kilograme, Ninel Gheorghe a pierdut cu turcul Ogulcan Ozturk, scor 6-12, in timp ce Andrei Aradoaie a fost invins de georgianul Rati Tlashadze tot la puncte, scor 17-9, la categoria 70 de kilograme.

Nici Leonard Nicolae nu a fost mai norocos, pierzand duelul cu irlandezul Brian Wall, scor 5-7.

Cei doi romani aflati inca in lupta pentru medalii vor intra in ring azi. Sorin Dobondi se va bate cu ucraineanul Vitali Solyianik la categoria 52 de kilograme, in timp ce Mustafa Arsen il va infrunta pe azerul Shamil Ibrahimadze la 57 de kg.

Related posts

One Comment;

  1. gogu said:

    pacat ca sa cheltuit bani aiurea? nu trebuia mers la europenele astea de juniori era de asteptat ca nu vor lua nici unu vreo medalie,,,,dar asa suntem noi mergem doar in excursi si atat? sau dus cu o saptamana de pregatire? va puteti da seama si voi cata incredere au avut copiii in ei si mai ales in antrenor la colt…ma gandesc ca nici nu stia ce sa le ceara sa faca in pauza pt ca nu au mai lucrat inpreuna,,,pacat incet incet va disparea boxul la noi in rom????????

*

*

Top