Ronald Gavril i-a deschis drumul lui Mayweather printr-un KO

floyd mayweather ronald gavrilPugilistul roman a obtinut o victorie inainte de limita in gala disputata in noaptea Invierii la Grand Garden Arena din Las Vegas in deschiderea galei in care Floyd Mayweather a cucerit centura WBC la categoria WBC si a ramas neinvins la profesionisti.

Bacauanul in varsta de 25 de ani s-a impus prin KO tehnic in repriza a 3-a in fata americanului Roberto Yong, care inaintea infruntarii avea 5 victorii, 6 infrangeri si doua remize in palmares. Duelul dintre cei doi s-a disputat la categoria supermijlocie si era programat pe durata a patru runde.

A fost al patrulea succes inregistrat de “Fiorul” la profesionisti, la un an si jumatate de la debutul sau pe taram american. Trei dintre victorii au fost obtinute prin KO, singurul succes la puncte fiind cel din iarna lui 2012, atunci cand il invingea pe letonul Andrejs Loginovs in Sala Rapid din Bucuresti.

In main-eventul galei de la Las Vegas, Floyd Mayweather l-a invins la puncte pe Robert Guerero, toti cei trei arbitri-judecatori avand acelasi scor pe foile de arbitraj: 117-111. A fost a 44-a victorie a americanului la profesionisti, fiind neinvins din 1996, atunci cand a decis sa renunte la boxul amator.

Related posts

*

*

Top