Rudel Obreja, reprezentant WBC in gala de box de la Galati?

Conferinta de presa BOXFostul presedinte al FR Box, Rudel Obreja, acum promotor de box profesionist, ar urma sa fie trimisul Consiliului Mondial al Boxului (WBC) la Galati pentru gala de pe 22 februarie in care vor lupta si romanii Cristian Ciocan si Iulian Ilie.

Informatia ne-a fost confirmata si de Obreja, cel care in urma cu mai bine de o luna a participat la reuniunea mondiala a oficialilor WBC din toata lumea, care a avut loc in Mexic. Tot din partea WBC va fi prezent si italianul Mauro Betti, cel care va fi supervizor pentru meciul dintre Manuel Charr si turcul Yakup Saglam pentru centura WBC International la categoria grea.

De asemenea, un alt meci cu o centura WBC pe masa va fi cel dintre suedeza Klara Svenson si bulgaroaica Kamena Petkova pentru titlul Silver la categoria welter.

Surse din lumea boxului vorbesc insa despre faptul ca promotorul galei de pe peste 9 zile, Errol Ceylan, este nemultumit de delegarea lui Obreja in conditiile in care intre cei doi exista deja o rivalitate profesionala deoarece acesta din urma detinea pana acum monopolul pe piata romaneasca in ceea ce priveste boxul profesionist. Astfel, e foarte posibil ca Obreja sa fie recuzat si sa participe doar ca spectator.

Evenimentul in care main-event va fi meciul dintre Cristian Ciocan si ucraineanul Oleksyi Mazikin pentru centura europeana WBO la categoria grea va fi transmis in direct de Pro TV, iar la nivel international de Eurosport.

Related posts

*

*

Top