Sase romani lupta in marea finala Superkombat de la Galati. Oferta pentru bilete!

 

raul catinasRaul Catinas, Catalin Morosanu, Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuyi si Alexandru Lungu sunt sportivii care vor reprezenta România în marea finala a circuitului Superkombat, programata pe 21 decembrie, la Galati, si care se anunta a fi cel mai mare eveniment al anului pe reguli de K-1 din Europa. În zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie, cu ocazia Zilelor Galatiului si a Zilei Nationale a României, fanii îsi vor putea achizitiona bilete la pret redus cu pâna la 40%.

Tichetele se vor pune în vânzare începând de sâmbata, 30 noiembrie, putând fi achizitionate la nivel national din orice magazin Orange, Vodafone sau Domo, dar si de pe internet (eventim.ro) pâna în ziua galei. Vor fi doua categorii de bilete, unele la 50 de lei, iar restul la 70 de lei, iar în zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie, acestea vor fi mai ieftine cu 20 de lei. În cele doua zile, fanii din Galati vor putea achizitiona tichete la pret redus exclusiv de la biroul de informatii al Shopping City Galati.

Conform presedintelui Superkombat, Eduard Irimia, în cadrul galei se vor disputa nu mai putin de 10 confruntari internationale, evenimentul urmând sa fie format din trei parti. În total, 18 sportivi din 12 tari vor lupta la Galati, programul complet urmând sa fie anuntat în cursul saptamânii viitoare.

“În primul rând va fi piramida finala la categoria grea, unde participa sportivi din 6 tari, aici incluzând si meciul de rezerva, apoi sunt programate duelurile pentru centurile mondiale, în care vor lupta fratii Andrei si Bogdan Stoica în fata unor challengeri obligatorii. Seara se va încheia cu o confruntare România vs Restul Lumii, în care sportivi autohtoni precum Raul Catinas, Benjamin Adegbuyi, Catalin Morosanu si Alexandru Lungu vor avea meciuri împotriva unor adversari de top”, a declarat Irimia.

Campion mondial din mai 2012, atunci când l-a învins pe Ivan Stanic, Bogdan Stoica (23 de ani, 30 de victorii – 2 înfrângeri) îsi va apara titlul la categoria cruiser în fata challengerului obligatoriu, bielorusul Igor Bugaenko (32 de ani, 50 de victorii – 5 înfrângeri). De asemenea, fratele sau mai mare, Andrei (26 de ani, 31 de victorii – 5 înfrângeri), care a câstigat un meci eliminatoriu în decembrie anul trecut, învingându-l prin KO pe lituanianul Arnold Oborotov, îl va înfrunta la Galati, pentru titlul mondial la categoria super cruiser, pe cehul Ondrek Hutnik (30 de ani, 76 de victorii – 9 înfrângeri), devenit la rândul sau pretendent oficial dupa ce l-a învins pe algerianul Massinissa Hamaili.

Evenimentul de pe 21 decembrie, de la Patinoarul din Galati, va fi transmis în direct la nivel global în aproximativ 100 de tari de pe toate continentele. “Va fi o premiera absoluta, practic, de la New York si pâna la Melbourne, în Australia, toata lumea va putea vedea la televizor o gala produsa în tara noastra. Expunerea va fi uriasa”, a adaugat promotorul român. În tara noastra, gala va fi în direct pe Sport.ro si Pro TV, în timp ce la nivel international, fanii o vor putea urmari în direct la Eurosport, Fight Now TV, Epicentre, dar si la alte televiziuni nationale.

Related posts

*

*

Top