Scut in jurul lui Doroftei pentru sefia FR Box. Jumatate dintre candidati il sustin pe fostul campion mondial!

 

Fostul campion mondial la amatori si profesionisti, Leonard Doroftei, a devenit principalul favorit pentru a-l inlocui pe Rudel Obreja in fruntea Federatiei Romane de Box.

In urma unei intruniri care a avut loc la Iasi, Vasile Citea, Relu Auras si Francisc Vastag, trei dintre candidatii validati de Biroul Federal, au hotarat sa-l sustina pe “Mosu” la Adunarea Generala care ar urma sa aiba loc pe 23 noiembrie la Bucuresti.

Doroftei a fost invitat special la Centura Moldovei, competitie care s-a disputat in acest week-end la Iasi, si si-a continuat campania inceputa luna trecuta, atunci cand a anuntat ca vrea sa revitalizeze boxul romanesc, aflat in cea mai grea perioada din istoria sa.

In momentul de fata, peste 70 dintre cele aproape 150 de cluburi afiliate la FR Box, il sustin pe Doroftei in lupta pentru sefia FR Box, acolo unde mai sunt inscrisi Bogdanel Stoicescu si Fanel Trandafir, acesta din urma actualmente vicepresedinte al forului de pe strada Vasile Conta.

Prima masura pe care Doroftei o promite daca va ajunge presedinte este schimbarea statutului FR Box si reprimirea sportivilor romani la competitiile internationale, unde au fost interzisi incepan de la 1 noiembrie ca urmare a conflictului cu AIBA. „Dorim sa investim in copii, dorim ca antrenorii sa stie pentru ce muncesc, vrem sa fim corecti cu toata lumea, nu dezbinati, cum eram pana de curand. Vrem să redevenim o familie”, a promis Doroftei de la Iasi.

Related posts

*

*

Top