Silvio Olteanu lupta in Mexic pentru a reveni in top

silvio olteanuPana la confirmarea unui meci intre Viorel Simion si Jhonny Gonzales pentru centura WBC la pana, un alt roman va face deplasarea in Mexic tot pentru a pune mana pe un titlu. Silvio Olteanu il va infrunta pe 1 februarie, la Reynosa, pe mexicanul Armando Santos intr-un meci cu centura IBF Intercontinental pe masa, castigatorul urmand sa devina challenger la titlul mondial.

Pugilistul roman stabilit la Madrid, care a implinit saptamana trecuta varsta de 36 de ani, nu a mai boxat de un an si trei luni, asta in conditiile in care in toamna, din postura de challenger, trebuia sa-l infrunte pe campionul mondial IBF, Moruti Mtahalane, meci anulat din motive neclarificate pana in prezent.

Astfel, pe ultima suta de metri, Olteanu (14 – 6 – 1) a acceptat un meci in Mexic cu Santos (13 – 3 – 0), invingatorul urmand sa il intalneasca in cele din urma pe Mtahalane. In varsta de 25 de ani, mexicanul (1,65 m) a pierdut ultima sa confruntare in 2011, la decizie, impotriva conationalului sau Carlos Cuadras.

Promotorul evenimentului este nimeni altul decat Saul “El Canelo” Alvarez, cel care anul trecut l-a infruntat pe Floyd Mayweather. Duelul dintre Olteanu si Santos se va disputa pe durata a 12 reprize.

Related posts

*

*

Top