Sinistra, adversarul verii pentru Daniel Ghiţă

Aflat în cantonament la Amsterdam pentru meciul cu Sergey Lascenko, programat pe 10 martie la Zagreb, Daniel Ghiţă a fost anunţat că al treilea meci al anului 2012 pentru el se va desfăşura în Capitala Belgiei, Bruxelles, pe 30 iunie.

 

Campionul It’s Showtime îşi va apăra centura, cucerită pe 28 ianuarie în faţa lui Hesdy Gerges, într-un meci cu belgianul Frederic Sinistra, cunoscut în lumea mare a K-1 doar datorită faptului că a fost făcut KO de Badr Hari în 2009 tot în Belgia.

 

Iniţial, au existat discuţii intense pentru ca românul în vârstă de 31 de ani să îl întâlnească într-un meci revanşă pe turcul Gokhan Saki. În 2010, fostul SPP-ist considerat acum unul dintre cei mai buni luptători din lume, a fost învins de Saki în sferturile piramidei marii finale de la Tokyo după un extra-round.

 

Gala de pe 30 iunie va consemna retragerea din carieră a legendarului Peter Aerts. În ultimul său meci, olandezul va da piept cu surinamezul Tyrone Spong.

Related posts

One Comment;

  1. Poparamona2000 said:

    saki e un cacacios si cere foarte multi bani pentru ca se teme de DANIEL,stie ca o sa il distruga Daniel unde il prinde si tocmai de asta nu are curaj sa se bata cu Daniel.Sper odata si odata sa il rupa amandoua maine lui saki

*

*

Top