Soc: Titi Tudor, suspendat din boxul amator. Alegerile anulate!

La numai o zi dupa ce si-a anuntat candidatura la functia de presedinte al Federatiei Romane de Box, cunoscutul antrenor Titi Tudor s-a trezit suspendat din boxul amator de Biroul Executiv al FR Box pe motiv ca este implicat si in boxul profesionist, lucru interzis de regulamentele internationale.

Razboiul dintre Rudel Obreja si contestatarii sai pare mai aprig ca niciodata. Desi duminica urmau sa aiba loc alegeri pentru functia de presedinte deoarece Obreja a devenit incompatabili cu statutul AIBA, acestea au fost anulate astazi de Biroul Executiv al FR Box.

Decizia a venit pe fondul “celor doua adrese sosite la sediul FR box, din partea ANST si AIBA, care sublinieaza caracterul nestatutar al convocarii Adunarii Generale Extraordinare de Alegeri a presedintelui FR Box.”

Astfel, Adunarea Generala nu va mai avea loc, insa unul dintre contestatarii lui Obreja, Titi Tudor, cel care i-a format printre altii pe Leonard Doroftei si Iulian Ilie, a fost suspendat din orice activitate in boxul amator deoarece in ultima perioada a fost implicat si in boxul profesionist, fiind vazut in coltul lui Iulian Ilie la ultimele meciuri ale acestuia.

Totul se rezuma la o adevarata vendeta, in conditiile in care ultimul meci al lui Ilie a avut loc acum aproape trei luni, iar Tudor a fost suspendat, culmea, tocmai cand s-a revoltat impotriva actualei conduceri. “Pana acum nu am avut plangere, de asta nu l-am suspendat. Dar daca asa spune AIBA, atunci ce sa facem? Domnul Titi Tudor a spus ieri ca regulamentele trebuie respectate indiferent daca sunt sau nu corecte. Noi am fost nevoiti acum sa aplicam exact regulamentul AIBA. Nu FR Box vrea asta, ci AIBA”, a fost reactia lui Rudel Obreja.

In alta ordine de idei, FR Box a cerut azi printr-o scrisoare catre AIBA sa primeasca un nou termen pentru organizarea de alegeri deoarece are nevoie de timp pentru a pune la punct statutul FR Box.

Related posts

*

*

Top