Spetcu si Sora, eroi in videoclipul melodiei “Spirit de invingator”

 

10899731_911020648941973_512775136_nFostul star din Local Kombat, Ciprian Sora, si elevul sau Cristi Spetcu, se numara printre actorii videoclipului “Spirit de invingator”, lansat la sfarsitul lui 2014 de Siem, Tonik Obiektiv, Roxana Andronescu si Dj WicKeD, putand fi urmarit deja pe Youtube.

Dupa ce in vara a fost consemnata aparitia videoclipului “Imnului Campionilor”, Obikectiv Music Romania continua promovarea celui de-al doilea single semnat de Siem. Asa cum o spune si titlul melodiei, creatia vorbeste despre spiritul de invingator existent in noi, iar pentru a intari aceasta idee, in versuri se insista pe numele mari din sportul romanesc cum ar fi Leonard Doroftei, Francisc Vastag sau Alina Dumitru.

Clipul beneficiaza de o distributie de exceptie, printre “actori” numarandu-se Ciprian Sora, actualul antrenor si fosta vedeta in Local Kombat, dar si elevul acestuia, Cristian Spetcu, o stea in ascensiune in Superkombat si totodata vicecampion mondial la amatori, insa nu lipsesc nici reprezentantii de la The Strongest Man, Razvan Breslasu si Sergiu “Panda” Deleanu, dar si echipa de shotokan Legiunea XIII Gemina.

Related posts

*

*

Top