Stiri pe scurt din box: Lucian Bute şi Jean Pascal se confruntă pe 18 ianuarie 2014

Lucian Bute @ luptatorii.roData confruntării dintre Lucian Bute şi Jean Pascal a fost restabilită pe 18 ianuarie 2014 potrivit RingTV. Cei doi ar fi trebuit să se înfrunte pe 25 mai, dar accidentarea lui Lucian la mâna stângă a dus la amânarea  partidei.

 

Adonis Stevenson (21-1, 18 KO) îşi va apăra centura pe 28 septembrie împotriva fostului campion IBF, Tavoris Cloud (24-1, 19 KO) într-o gală care va avea loc la Montreal şi pe al cărei undercard este posibil să se afle şi Jean Pascal.

 

Deontay Wilder l-a desfiinţat în chiar prima repriză pe Sergei Liakhovich printr-un knockout brutal, îmbunătăţindu-şi palmaresul la 29 de victorii, toate înainte de limită. Imediat după victorie, promotorul turc Ahmet Oner i-a aruncat mănuşa americanului, propunându-i-l ca adversar pe fostul campion olimpic, cubanezul Odlanier Solis, sportiv pe care îl managerizează.

 

Julio Cesar Chavez Jr. a suferit o tăietură la pleoapa ochiului drept, ceea ce duce la amânarea cu cel puţin trei săptămâni a partidei sale cu Brian Vera care ar fi trebuit să se dispute pe 7 septembrie. Revenirea lui Chavez după înfrângerea la Sergio Martinez a fost deja reprogramată de câteva ori, zvonurile relevând dificultăţi cu intrarea sa în categorie. De altfel partida cu Vera a fost stabilită iniţial la 160 lb (72.5 kg), împinsă apoi la 165, pentru ca în final să se cadă de acord ca ea să se desfăşoare în limitele categoriei supermijlocii (168 lb, 76.2 kg).

 

Portoricanul Miguel Cotto va fi antrenat de legendarul antrenor Freddie Roach în vederea partidei din 5 octombrie împotriva lui Delvin Rodriguez (28-6-3, 16 KO). Cotto vine după două înfrângeri, la Floyd Mayweather şi Austin Trout, şi se află în situaţia de a nu-şi putea permite să piardă la Rodriguez pentru a reveni în elită.

Related posts

*

*

Top