Superkombat a anuntat primele actiuni pentru 2014: Grecia si Marea Britanie

eduard irimiaPromotia condusa de Eduard Irimia a incheiat in forta anul trecut, cu finala de la Galati, acolo unde au avut loc doua dintre cele mai spectaculoase meciuri din 2013, Adegbuyi vs Juravlev si Catinas vs Slowinski, iar acum se pregateste pentru un nou sezon care se anunta promitator. Cu un total de 8 evenimente ce urmeaza sa fie transmise in direct la nivel global, Superkombat isi continua planul de expansiune, concentrandu-se pe descoperirea noilor eroi. Pe langa sistemele New Heroes (n.r. Noii Eroi) si Tyouts (n.r. selectii), Irimia a dezvaluit de curand ca meciuri de selectii si confruntari pentru titlul New Heroes vor avea loc pe intreg mapamondul.

“Fiindca nu toti promotorii din lume isi permit sa organizeze in parteneriat cu noi evenimente premium, am decis sa venim in sprijinul lor si sa le oferim licente pentru a putea gazdui meciuri eliminatorii pentru Superkombat, dar si dueluri pentru centura New Heroes. Selectia va fi una riguroasa, doar sportivii acceptati de noi putand sa intre intr-un sistem eliminatoriu”, a precizat romanul, declarat cel mai bun promotor din lume in 2013 de catre televiziunea americana Fight Now, castigand titlul in fata unor omologi din SUA, Africa de Suds au Australia.

Prima oprire a Superkombat din acest an va avea loc pe 18 ianuarie, la Atena, acolo unde campionul local Alexandros Chatzichronoglou si surinamezul Clyde Brunswijk vor lupta pentru centura New Heroes la categoria semigrea, in aceea gala urmand sa aiba loc si doua meciuri eliminatorii, unul la grea si un altul la mijlocie. Ulterior, pe 5 aprilie, la Middlesborough, va avea o selectie a sportivilor din Marea Britanie. Acesta sunt doar primele doua evenimente anuntate de Superkombat, programul complet urmand sa fie anuntat in perioada imediat urmatoare. Prima gala din seria World Grand Prix, transmisa in direct de Eurosport, va avea loc la sfarsitul lunii martie.

Related posts

*

*

Top