Tabara de Muay Thai la Fagaras

In premiera pentru Romania, va fi organizata la Fagaras, o tabara muay-thai, recunoscuta la nivel mondial, si care va avea loc in lunile iulie, august si septembrie.

Conform organizatorilor, SUMMER CAMP MUAY THAI 2012 va avea loc la Complexul turistic Fantanita Craiesei, iar antrenamentele se vor desfasura in stilul Chaiya.

Antrenamente dureaza 6 ore zilnic (08-11, 17-20) si sunt supravegheata de profesorul Montaguti Gianfranco, un italian stabilit in Romania si care are licenta de Arjan (maestru in limba Thailandeza) de la Ministerul Sportului Thailandez.

Sunt pachete cu oferta nelimitata pentru orice posibilitate economica:

1. Ai un cort ? Atunci puteti face camping in incinta complexului turistic Fantanita Craiesei sau la Laguna Albastra cu program Non Stop. Campingul este dotat cu grupuri sanitare, dusuri, apa potabila, energie electrica; Laguna Albastra este la 10 minute de mers cu masina de la Fantanita Craiesei (vezi harta mai jos)

Pentru a folosi campingul cu cortul pretul este de 10lei/persoana/zi ;

Mancarea poate fi preparata de persona respectiva la gratar. De aseemenea, in incinta complexului este pizzerie, la preturi foarte convenabile, dar exista si restaurant la un pret foarte bun 15lei(felul 1,2+altele);

2. Vrei sa fii cazat la o pensiune?
La complexul turistic Fantanita Craiesei exista posibilitate de a fi cazat, cu preturile pornind de la 100 lei/camera (1pat), 120 lei/ camera cu doua paturi si 160/ lei camera 3 paturi. Este necesara rezervarea din timp !!!

Mai trebuie precizat ca sunt multe pensiuni in oras la 30 de minute de mers pe jos de la complexul Fantanita Craiesei.

Preturile pornesc de la lei 70 lei/camera single, 80lei / camera dubla, 100lei / camera 3 locuri si cu 120 de lei pentru camera cu 4 locuri.

Mesele se servesc la Fantanita Craiesei, cu 15/20 lei/persoana(felul 1,2)

3. Ai posibiliatea economica de a iti permite un hotel cu conditii de lux?

Preturile incep de la 110 lei/camera , 140lei doua locuri/camera , 180 trei locuri/camera.

Intrarea la Complexul Laguna Albastra este de 20lei / persoana si va permite folosirea tuturor facilitatilor : piscina , tobogane cu apa, foisoare, sezlonguri.

Antrenamentele in stil Chaiya Mae Mai antic si Muay Thai modern pentru sase ore zilnic au un cost de 40 lei/ persoana/ zi

De asemenea, sunt pachete cu 100 lei /zi ce includ camping in cort, doua mese pe zi, piscina si distractii, dar si lectia muay thai.

Pachetul de 160 lei /zi cuprinde: cazare la o pensiune intr-o singura camera, trei mese pe zi, piscina si lectia de muay-thai.

Pachetul de 130lei /zi cuprinde: cazare in camera dubla, doua mese pe zi, piscina si lectia de muay-thai.

De asemenea, la orice pachet mentionat, se pot elimina costurile pentru piscina (20 de lei).

Sunt organizate si vizite la Cetatea Fagarasului. Orasul Fagaras este la 60 de minute cu masina de la Sibiu si de la Brasov

Rezervarile se fac cu programarea zilei si perioadei de antrenamente-vacanta, apeland la nr: 0756690474 sau trimitand un mail la gianfranco.montaguti@gmail.com

IMPORTANT: In functie de numarul de participanti dintr-un grup se pot face reduceri!

Related posts

One Comment;

  1. Pingback: Hristea Nicolae, invins la turneul de muay-thai din Italia

*

*

Top