Titlul King of the Ring: Sebastian Ciobanu vs Tomas Hron pe 14 iunie în Cehia

sebastian ciobanu

Proaspăt câştigător a piramidei Superkombat de la Craiova, Sebastian Ciobanu, va lupta pe 14 iunie, la Brno, în Cehia, cu omul care i-a învins, printre alţii, pe Alexey Ignashov, Errol Zimmerman, Brice Guidon sau Ashwin Balrak

Un adevărat călău al cehilor după ce s-a impus în fiecare dintre cele patru meciuri disputate împotriva acestora (Roman Hurtik, Petr Vondracek şi de două ori Roman Kleibl), Ciobanu (25 – 10 – 0) va avea o misiune dificilă în faţa lui Tomas Hron (62 – 15 – 0), un luptător mult mai masiv şi cu o alonjă superioară.

Cu 1,93 metri şi 106 kilograme, faţă de 1,88 metri şi 97 de kilograme pentru român, Hron trece printr-o perioadă bună a carierei, fiind neînvins din 2011, în toată această perioadă înregistrând 7 victorii consecutive. Cei doi s-au văzut faţă în faţă la Craiova, atunci când ambii au luptat în gala Superkombat Final Elimination, Sebastian Ciobanu învingându-l pe Roman Kleibl, în timp ce Hron a câştigat prin descalificarea lui Dimitri Bezus pentru o lovitură ilegală.

Înfruntarea dintre “Fiul lui Dracula” şi “Rattle Snake”, aşa cum sunt supranumiţi cei doi, va fi main-eventul galei “Timpul Gladiatorilor” de la Brno, urmând ca în joc să fie pusă centura “King of the Ring” pe care cehul o deţine din 2009. Ambii sunt cunoscuţi pentru faptul că majoritatea meciurilor se încheie la puncte, astfel că e posibil ca şi de această dată, în Cehia, să asistăm la un meci echilibrat, în care arbitrii-judecători vor fi cei care vor hotărî învingătorul.

Hron (31 de ani) a luptat în 2009 împotriva lui Daniel Ghiţă, la Amsterdam, cedând în repriza a doua, ca urmare a loviturile joase de picioare devastatoare ale românului. În schimb, printre victimele sale se numără Anderson “Braddock” Silva şi Alexey Ignashov – ambii de două ori, Igor Jurkovic, Errol Zimmerman, Daniel Sam, Erhan Deniz şi Peter Majstorovic.

12_ciobanu_hron

“Cu siguranţă va fi un meci greu, în faţa unui oponent cu foarte multă experienţă şi cu un fizic net superior, dar sunt călit în luptă şi nu e prima oară când există această diferenţă. Mă duc acolo la luptă pentru că îmi doresc să merg pe drumul bun din ultimul an. Am văzut stilul său, intră foarte mult în clinci, aşa că sunt pregătit să îi dau o replică puternică”, a spus Ciobanu pentru luptatorii.ro

Şi elevul lui Mihai Constantin se poate lăuda că are în palmares mai multe victorii în faţa unor sportivi de renume. Dzevad Poturak, Mighty Mo, Doug Viney, Roman Kleibl şi Ali Cenik s-au recunoscut învinşi în faţa românului care se poate lăuda cu titlul de vicecampion K-1 Bucureşti.

25 este numarul de victorii pentru Sebastian Ciobanu la profesionisti

Related posts

*

*

Top