Un membru al Biroului Federal arunca bomba: “Este cooperativa la FR Box”

marcel bobocUnul dintre membrii Biroului Federal al Federatiei Romane de Box, Marcel Boboc, anunta ca nu se va mai prezenta la sedintele din urmatoarea perioada din cauza situatiei in care a fost adusa arta nobila. Intr-o postare pe facebook, omul de box valcean sustine ca actualul Birou se comporta precum o Cooperativa in care interesele personale le-au intrecut pe cele ale sportului.

“Dragi colegi din Biroul Federal, tin sa va anunt ca nu voi mai participa la nicio sedinta pe viitor deoarece sunt profund dezamagit de cum decurg lucrurile. Nu vreau sa mai fiu partas la lipsa de interes pentru box, la salariile foarte mari ale angajatilor Federatiei, neplata primelor boxerilor, incompatibilitatea multora dintre membrii BF, problemele mari de arbitraj, deplasarile internationale in scop personal sau la pierdicile puse proiectelor menite sa dezvolte boxul. Pe scurt, situatia o pot descrie ca pe o cangrena generalizata si organizata sub forma unei Cooperative in care nu boxul este pe primul plan. Nu imi doresc sa fiu in aceasta barca a boxului romanesc aflata in deriva, nu din cauza banilor, ci din cauza lipsei de interes pentru nobila arta. Imi este imposibil sa mai fac ceva, deciziile sunt deja luate dinainte si nu imi permit sa ma numar printre cei care vor fi aratati cu degetul pentru distrugerea boxului romanesc, asa ca voi lipsi la urmatoarele sedinta. Nu putem reda mandria de alta data a boxului doar santajand arbitri si antrenori, lucrurile nu se vor imbunatati, ci vor deveni din ce in ce mai dificile. Fara o unitate si o dorinta de a avea acelasi scop, de a redresa boxul, totul va fi din ce in ce mai rau”, a transmis Marcel Boboc.

Momentan, anuntul facut de membrul Biroului Federal nu a avut niciun ecou in cadrul Federatiei, insa oficialul este decis sa mearga mai departe cu protestul sau pentru a da un exemplu.

Related posts

One Comment;

  1. Marcos said:

    Eu mai cunosc un membru al BF ca mi-a spus ca pana “nu se va discuta lucruri concrete/serioase la sedinte,el nu mai participa. Totodata mai sunt cativa care mi-au spus ca nu vin asa des pentru ca nu li se deconteaza transportul.Judecati si dv.

*

*

Top