Un român îl ajută pe Alex Leapai să-l doboare pe colosul Wladimir Klitschko!

victorieCu o luna si jumatatea inaintea confruntarii de la Oberhausen, in care Wladimir Klitschko (61 – 3 – 0) isi va pune in joc centurile mondiale WBA, WBO, IBF si IBO, oponentul acestuia Alex Leapai a decis sa apeleze la un pugilist roman pentru a-l ajuta la pregatirea celui mai important meci din cariera.

In varsta de 34 de ani, sportivul originar din Samoa se afla in fata unei provocari uriase, fiind desemnat challenger pentru cel poreclit Dr Steel ca urmare a victoriei neasteptate impotriva rusului Denis Boytsov in noiembrie anul trecut. Interesant este faptul ca initial, un roman, Cristian Ciocan, trebuia sa-l intalneasca pe rus, insa negocierile s-au rupt inca din faza incipienta.

Dupa ce in ultima perioada s-a pregatit alaturi de Solomon Haumano, campionul greilor din Australia si un fost rugbyst, Leapai (30 – 4 – 3) l-a invitat in cantonamentul sau pe Razvan Cojanu (2,02 m), cel care pe 21 martie are meci in SUA contra americanului Avery Gybson.

Cojanu (8 – 1 – 0) este apropiat de dimensiuni de Klitschko (1,98 m), iar staful lui Leapai, cu 15 centimetri mai scund, il considera ideal in pregatirea pentru duelul de pe 26 aprilie.

Related posts

*

*

Top