Urcare spectaculoasa pentru Constantin Bejenaru

constantin bejenaruAflat la un moment dat in top 100 mondial, Constantin Bejenaru a luat-o de la 0 odata cu anularea celor 7 meciuri disputate in Biggers Better, iar acum a pornit din nou cursa pentru istorie. Sportivul nascut la Ungheni, in Republica Moldova, dar adoptat de Romania, iar acum de SUA, a obtinut in week-end-ul trecut al cincilea succes oficial la profesionisti la primul sau meci pe durata a 6 runde.

Stabilit la New York, Bejenaru l-a invins pe americanul Aaron Kinch la decizie unanima, scorul de pe foile celor trei arbitri-judecatori indicand 59-55, 59-55 si 60-54. Victoria obtinuta la New York l-a ajutat pe Pitbullul Moldovei sa avanseze pana pe pozitia 257 in clasamentul mondial al greilor, insa pana la finalul anului obiectivul este patrunderea din nou in primii 100.

“Chiar daca am boxat cu un american, a fost frumos, toata sala era in picioare si striga numele eu. Adversarul a reusit sa reziste loviturilor, dar venea cu capul inainte si imi era teama ca imi va sparge arcada, asa cum am mai patit de doua ori pana acum, iar intr-unul dintre meciuri chiar a trebuit sa oprim lupta. Sunt multumit, voi urca din nou unde merit”, a spus Bejenaru pentru luptatorii.ro

Related posts

One Comment;

*

*

Top