Vasile Catea, secretar de stat în Ministerul Tineretului si Sportului

vasile cateaUnul dintre aspirantii la postul de vicepresedinte al Federatiei Romane de Box, Vasile Catea, va fi instalat in perioada imediat urmatoare ca si secretar de stat in cadrul Ministerului Tineretului si Sportului. Informatia a fost dezvaluita chiar de ministrul Nicolae Banicioiu.

Oficialul care anul acesta va implini 50 de ani a fost vicepresedinte al FR Box si in mandatul lui Rudel Obreja, insa in urma unui conflict cu acesta din urma, a fost suspendat pana la venirea noii conduceri in frunte cu Leonard Doroftei. In palmaresul de boxer al lui Vasile Catea este trecut si titlul national la profesionist la categoria semimijlocie cucerit in 1993.

Pentru cele doua posturi de “secunzi” ai lui Leonard Doroftei si-au mai depus dosarele Francisc Vastag, Marcel Boboc, dar si fratii Dorel si Marian Simion. Alegerile pentru Biroul Federal si cei doi vicepresedinti sunt programate pentru 4 februarie la Bucuresti.

foto: iasiplus.ro

Related posts

One Comment;

  1. japonia said:

    Felicitari pentru antrenorul nostru de la iasi!!!asta este un exemplu pt toata tara asa creste romania punand specialisti in fruntea guvernului….bravo maestre chiar iti doresc sa ajung mult mai sus!!!felicitari de la iasi!!!

*

*

Top