Vedetele din Superkombat, la pregatire cu starul UFC, Alex Gustafsson

stoica adegbuyiCampionul mondial Superkombat la categoria super cruiser, Andrei Stoica, a inceput de astazi un stagiu de pregatire alaturi de pretendentul la titlul UFC la semigrea, suedezul Alex Gustafsson. Alaturi de Stoica, la Stockholm, se afla colegul sau de la Respect Gym, Benjamin Adegbuyi, dar si antrenorul acestora, Alin Panaite.

Gustafsson va reveni in ring in aceasta primavara si a lansat o invitatie oficiala pentru un stagiu comun de antrenament alaturi de sportivii romani, care va dura pana la finalul acestei saptamani.

“Este inca o dovada a faptului ca romanii sunt respectati pe plan international. Datorita expunerii pe care Superkombat o are, sportivii au devenit foarte cunoscuti. Trebuie sa ne mandrim cu un astfel de produs”, a spus Alin Panaite.

Stoica si Adegbuyi se afla la randul lor in plina pregatire pentru noul sezon competitional, in aceasta primavara avand meciuri programate la Glory, pentru ca mai apoi sa lupte din nou in Superkombat, ca urmare a unei intelegeri intre cele doua promotii.

Related posts

*

*

Top