VIDEO: Catinas a impresionat din nou la Superkombat. “Este Tyson al Romaniei!”

1926938_238578506333304_5592259735701472651_nVictoria prin KO a lui Raul Catinas impotriva veteranului Glory, Brice Guidon, de la gala Superkombat World Grand Prix Resita, l-a facut sa exclame pe comentatorul britanic de la Eurosport ca este “Tyson al Romaniei”. La patru luni dupa ce l-a facut KO pe mult mai experimentatul Paul Slowinski, cel poreclit “Iron” s-a intors in ring, de data aceasta, la Resita, in Banatul sau natal, pentru un nou main-event, de data aceasta impotriva elevului legendarilor Jerome Le Banner si Andre Manaart.

Desi cu cateva kilograme in plus, Catinas, sustinut la colt de colegul sau Benjamin Adegbuyi, a fost escortat in ring de celebrul hiphoper Sisu, cel care a personalizat celebra melodie “Ali Bomaye” pentru luptatorul roman. In fata omului care se lauda cu victorii in fata lui Hesdy Gerges si Rico Verhoeven, sportivul in varsta de 25 de ani nu a avut nicio emotie si dupa numai un minut, Guidon era numarat pentru prima oara dupa o serie devastatoare de brate a romanului, incheiat cu doua crosee de dreapta.

Cu 15 centimetri mai scund, Raul a fost precum un tanc rusesc, avansand centimetru cu centimetru, fara sa faca un pas inapoi si pana la finalul primei runde, francezul a mai facut odata cunostinta cu podeaua, tot un croseu de dreapta fiind arma principala. Indicatiile primite de la Le Banner in pauza nu l-au salvat pe Guidon, care a fost numarat de inca doua ori in runda a doua si arbitrul Cezar Gheorghe a oprit meciul, Catinas ajungand la victoria cu numarul 21 din cariera.

Related posts

*

*

Top