VIDEO: Cine este adversarul lui Benjamin Adegbuyi de la Zagreb

benny adegbuyiLa trei luni dupa victorie senzationala din finala Superkombat, atunci cand l-a facut KO pe campionul Legend, Pavel Zhuravlev, Benjamin Adegbuyi revine in ring, de data aceasta in fata unui sportiv fara nume, insa extrem de incomod. Sambata, la Zagreb, intr-o gala transmisa in direct de Dolce Sport, cel poreclit “The Hammer” il va infrunta pe ucraineanul Dmitryi Bezus, un colos de 1,99 metri, care in noiembrie 2012 a luptat si la Craiova.

Adegbuyi se afla in cea mai buna forma din cariera, incheind anul trecut neinvins dupa ce le-a administrat infrangeri severe lui Ismael Londt, vicecampionul K-1, si Juravlev. Cu doar doua esecuri suferite la profesionisti, dar de fiecare data reusind sa isi ia revansa, sportivul cu origini nigeriene trebuia initial sa lupte in capitala Croatiei contra marocanului Jammal Ben-Saddik, insa acesta a suferit o accidentare la antrenamente si a fost inlocuit in ultimul moment cu Bezus.

Ucraineanul va implini 25 de ani pe 19 martie, iar printre numele mai importante pe care a reusit sa le invinga de-a lungul timpului se numara Konstantin Gluhov, Wieslaw Kwasniewski si Humberto Evora, iar publicului din Romania ii este cunoscut dupa ce in 2012 l-a infruntat pe Tomas Hron la Superkombat Final Elimination Craiova, pierzand prin descalificare din cauza unei lovituri neregulamentare in ultima runda, insa pana atunci meciul a fost echilibrat. Multiplu campion mondial de thaibox, Bezus (1,99 m si 110 kg) a luptat si pe reguli de box, anul trecut, atunci cand a pierdut la puncte in fata lui Bogdan Dinu in turneul Biggers Better.

In cadrul galei de la Zagreb, main-event va fi confruntarea dintre veteranii Mirko “Cro Cop” Filipovic si Remy Bonjasky, duelul de la usoara dintre Andy Ristie si Davit Kiria, dar si turneul de 4 unde vor lupta Paparyan, Wilnis, Jacoby si Pereira.

Related posts

*

*

Top