VIDEO: Ghiţă l-a făcut KO pe Gerges si este noul campion mondial It’s Showtime

Luptatorul român Daniel Ghiţă a reuşit o victorie spectaculoasă în faţa lui Hesdy Gerges. Acesta şi-a luat revanşa în faţa sportivului de origine egipteana, care il invinsese în cadrul unei gale din Olanda.

 

Ghiţă a fost aplaudat la scenă deschisă în momentul în care a intrat în sală, spre deosebire de adversarul său. Luptatorii au fost precauţi în primele secunde ale partidei, însă Gerges nu a trebuit să aştepte mult până când a încasat primele lovituri. Ghiţă a incheiat conturile facandu-l KO cu lovitura sa preferată, croşeul de stânga, iar Gerges a avut nevoie de minute bune până să-şi revină. Centura de campion mondial It’s Showtime a fost deţinută până în 2010 de Badr Hari, care s-a retras din kickboxing în această seară, pentru a porni o carieră în box.

 

Revanşă şi cu Gokhan Saki

 

Potrivit unor surse, Daniel Ghiţă ar urma să aibă parte de un meci de revanşă şi cu turcul Gokhan Saki, cel care l-a învins după extra round la marea finala K1 din 2010. Duelul ar urma să se desfăşoare pe 30 iunie, în cadrul galei de retragere a legendarului Peter Aerts.

 

Până atunci, noul campion It’s Showtime va da piept cu ucraineanul Sergei Lascenko, în luna martie.

Related posts

*

*

Top