VIDEO: Pitbull Atodiresei e insetat de revansa

ionut atodireseiVeteranul Local Kombat, Ionut Atodiresei, se afla pe ultima suta de metri a antrenamentelor pentru revansa mult asteptata cu Stauros Exakoustidis, care va avea loc sambata, la Superkombat New Heroes Ploiesti. Invins prin KO anul trecut, “Pitbull” sustine ca s-a gandit numai la momentul in care se va intalni din nou in ring cu grecul.

“Data trecuta am castigat aproape doua reprize si a reusit o lovitura norocoasa chiar pe final. Eram groggy in ultima, asa am pierdut. Acum am auzit ca vrea sa ma faca din nou KO, insa nu ii voi mai da nicio sansa. Il voi demola!”, a anuntat Atodiresei.

Gala Superkombat New Heroes “Romania vs Restul Lumii” va avea loc sambata, 29 martie, de la ora 21:30, in Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti. Biletele costa 30 de lei si pot fi achizitionate de pe eventim.ro si de la casele Salii Sporturilor, iar in programul galei mai sunt anuntati sportivi precum Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv, Cedric Manhoef, Cristian Ristea si Danut Hurduc.

Miercuri, Ionut Atodiresei impreuna cu Stoica, Paraschiv, Ristea si Eduard Irimia vor fi prezenti la Liceul Victor Slavescu din Ploiesti, acolo unde sustin o campanie anti-violenta.

Related posts

*

*

Top