VIDEO: Shannon Brigs a aruncat cu un pantof in Klitschko. Vezi reactia ucraineanului!

Fostul campion mondial Shannon Briggs, a fost protagonistul unui incident cu accente patologice. El a întrerupt antrenamentul lui Wladimir Klitschko pentru a-l provoca la o bătaie parte în parte. Cum nu a fost băgat în seamă, şi-a dat jos tricoul şi a aruncat cu unul din pantofi în ucreainean în timp ce era cu greu stăpânit de cei prezenţi.

Frustrat şi probabil afectat de bătaia încasată de la Vitaly sau rămas fără timp şi suport pentru a mai obţine o şansă la un meci mare, Briggs a recurs la criza de isterie pentru a atrage atenţia asupra sa şi a mai anima o categorie plictisită de supremaţia fraţilor Klitschko.

Lomachenko lupta din nou la titlul mondial


WBO a stabilit pretendenţii pentru centura rămasă vacantă la categoria featherweight (126 lb). Aceştia sunt Garry Russel şi Vasyl Lomachenko, care ar urma sa se întâlnească până în luna iulie pentru a stabili viitorul campion. Reprezentanţii celor doi au la dispoziţie 30 de zile pentru a se pune de acord cu privire la detaliile întâlnirii, iar în cazul în care nu vor găsi un numitor comun, se va trece la licitaţie.

Tyson Fury a cedat nervos

Boxerul britanic Tyson Fury a cedat nervos în timpul conferinţei de presă ce prefaţa întâlnirea sa cu Dereck Chisora de pe 26 iulie. După obişnuita prezentare a luptătorilor, urmată de căteva cuvinte din partea antrenorilor, Tyson Fury a preluat microfonul iritat, autoproclamându-se cel mai bun greu al planetei, după care, spre stupefacţia generală a răsturnat masa de protocol părăsind încăperea.

Related posts

*

*

Top