Viorel Simion atacă direct titlul mondial WBC

Deposedat de centura WBC International în urma unei decizii controversate la meciul cu galezul Lee Selby, Viorel Simion (16, 7 KO – 1 – 0) poate ataca direct cartea cea mare în perioada următoare. Apropiat de forul mondial profesionist, promotorul lui Simion, Rudel Obreja, se află în negocieri avansate pentru organizarea unui meci cu centura mondială pe masă, undeva la mijlocul lunii decembrie.

Informaţia a fost dezvăluită managerul actualului campion mondial WBC la categoria pană, Jhonny Gonzales (55, 47 KO – 8 – 0), o posibilă confruntare cu românul fiind foarte probabilă. “Avem ca date de televizare 7 şi 21 decembrie, iar Jhonny este pregătit de luptă. Suntem în discuţii cu Simion, iar duelul ar urma să aibă loc la Mexico City sau Chiapas”, a dezvăluit Osvaldo Kuchle.

Foarte apreciat de WBC, Simion, ocupă locul 7 în clasamentul forului, iar la 32 de ani este conştient că oferta pentru un meci contra lui Gonzales poate însemna ultimul tren spre glorie, astfel că nu ar sta pe gânduri în ceea ce priveşte o confruntare stabilită luna viitoare.

Singurul impediment în organizarea duelului Simion vs Gonzales îl reprezintă discuţiile pe care reprezentanţii mexicanului le poartă pentru revanşa cu Abner Mares. “Negociem, iar dacă revanşa va avea loc în martie, atunci vom lua acest meci din decembrie”, au mai spus managerii lui Gonzales.

Related posts

*

*

Top