Viorel Simion, luat in calcul pentru un meci la titlul mondial

viorel simionDesi era dat ca sigur la un moment dat ca va lupta pentru centura mondiala WBC la categoria pana, toate discutiile din jurul lui Viorel Simion au fost sistate in ultima perioada. Acum, numele sau este din nou vehiculat pentru o confruntare cu mexicanul Jhonny Gonzalez, care pe 24 mai, la Acaplco, in Mexic, ar urma sa isi puna in joc titlul mondial.

Gonzalez avea initial programat acest meci pentru sfarsitul acestei luni, insa in cele din urma disputa a fost reprogramata peste doua luni. Cum revansa cu Abner Mares nu va mai avea loc, motivele nefiind facute publice pana in prezent, mexicanul este in cautarea unui adversar agreat de WBC deoarece in caz contrar si-ar putea pierde centura.

In prezent, singurele nume luat in calculc pentru un challenger oficial sunt Viorel Simion, numarul #6 WBC, si Clyve Atwell, #12 WBC. In varsta de 32 de ani, Bombardierul Simion nu a mai boxat din luna iulie a anului trecut, atunci cand a pierdut titlul WBC International in fata galezului Lee Selby.

Related posts

*

*

Top